PROFESIONALNI PROIZVODI ZA MANIKIR

Profesionalna linija Fedua je dizajnirana da odgovori na specifične potrebe i da zadovolji želje različitih kupaca u pogledu starosti, porekla, stila i individualnog ukusa.

“Elegance Beauty Academy - Savremena škola nege lepote i lepog ponašanja” je akreditovana ustanova za izvođenje programa Obuka za pedikir i manikir, sa statusom JPOA, po rešenju broj 62-51/2022/4

Naš profesionalni polutrajni gel lak je izuzetno otporan: ako se koristi u kombinaciji sa Fedua osnovnim i završnim premazom, svaki lak ostaje svetao i otporan na pucanje do 14 dana i garantuje trajanje do 3 nedelje bez oštećenja prirodnog nokta.

Profesionalni lakovi za nokte u liniji nude širok izbor boja dizajniranih da zadovolje i najspecifičnije kupce, a linija posvećena nezi noktiju i kože nastala je pažljivim istraživanjem kako bi se razvila najpogodnija formulacija i zadovoljila svaka potreba.

Od svojih kozmetičkih do parfemskih svojstava, proizvodi brenda Fedua za manikir i pedikir garantuju vam mogućnost da svojim kupcima ponudite jedinstveno čulno iskustvo.

Zašto odabrati Fedua profesionalni polutrajni lak?

Korišćenje naših proizvoda učiniće vaš rad prijatnijim i izazovnijim: dajte boju vašoj kreativnosti i iznenadite svoje kupce prefinjenim performansama kvaliteta.

Zar nikada niste pomislili da čak ni profesionalni lakovi za centre lepote i proizvodi za negu noktiju namenjeni kozmetičkim salonima nisu uvek privlačni koliko bi trebalo da budu?
Zato je Fedua takođe smislila moderno i sofisticirano pakovanje koje će doprineti da vaš salon bude šik, moderniji i savremeniji. Zahvaljujući visokom kvalitetu Fedua profesionalnih polutrajnih lakova, možete maksimalno iskazati svoj potencijal i ostvariti posao dostojan vaših veština i sposobnosti.