Aparatura u kozmetici

Tehnologija u kozmetici, pedikir, medicina, wellness, nega i vise toga: Ionto Health&Beauty GmbH nudi kompletne proizvodne linije uz proizvode koji se dopunjuju i uklapaju jedni u druge. Napredni nivo obuke dostupan u Elegance Beauty Academy.

Za iskusne kozmetičare ali i početnike, koji žele od početka da svoj nivo poslovanja podignu na najviši nivo.

Ionto Health&Beauty GmbH razvija i proizvodi svoj program u Nemackoj. Na ovaj nacin vec 35 godina garantuju za svoj visok kvalitet, dugovecnost i trajnu vrednosti.

Ionto Health&Beauty GmbH momentalno primenjuje nove ideje u sopstveni razvojni sektor, a samim tim je uvek malo ispred vremena. Nove metode tretmana i koncepti se paralelno implementiraju i u praksi. 
Sa tom idejom je IONTO Health&Beauty GmbH udruzio snage sa kompanijama CARE & MORE i SUDA, te od IONTO-COMED GmbH postao Ionto Health&Beauty GmbH. SUDA je priznato ime koje vec 90 godina primenjuje vrhunski kvalitet i inovacije u oblasti pedikira i nege nogu. Izuzetno sirokim spektrom aparata za suvi i mokri pedikir koji se odlikuju kvalitetom, profesionalnoscu i visokom funkcionalnoscu, SUDA je pravo resenje za sve pedikir tretmane.