Predavači

Želeći da svoju poslovnu filozofiju ugradimo i u temelje Akademije, pored obuke iz kozmetologije i dermatologije uvrsili smo i dodatne obuka iz bontona, poslovne etike i komunikacije, što će polaznicima omogućiti ne samo da ostvare pravi pristup u odnosu sa klijentima u salonu, nego će im značiti i u daljem profesionalnom razvoju.


Cilj obuke nije pokazna vežba ili promocija brenda već prepoznavanje potrebe da se klasični protokoli osavremene savremenim modulima, ali i da se kroz dovoljan broj sati uvežbaju protokoli i polaznici osposobe za samostalan rad.


Specijalizovano znanje je od presudne važnosti i uz našu pomoć postaćete vrhunski kozmetičar, ali to nije dovoljno za izgradnju stabilne i napredne karijere, potrebno je posedovati i druge veštine, koje se uglavnom tiču kulture komunikacije i poslovnog bontona. Zato su naši kursevi drugačiji, obogaćeni dodatnim predavanjima uključenim u cenu obuke, a koja obuhvataju i osnove nutricionizma, estetike u kozmetologiji, lepog ponašanja, koja drže iskusni predavači i stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom.


Naš posao je više od posla – mi želimo da učinimo svet lepšim mestom!